Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Marvel következő rövidfilmjéből

2012.07.03. 18:21 koimbra Szólj hozzá!

Néhány hónappal ezelőtt bejelentettek, hogy lesz egy újabb rövidfilm a Marvel háza táján, de nem tették közzé, hogy miről fog szólni, csak annyi volt bizonyos, hogy abban már nem Coulson ügynök fog állni a középpontban. Többen úgy vélték, hogy Maria Hillnek adnak néhány plusz percet, ám most kiderült, hogy Nick Fury helyettese sajnos nem lesz jelen benne.

A 12 perces alkotás az Item 47 címre hallgatni, a történet egy párosra fókuszál (Lizzy Caplan és Jesse Bradford), akik a Bosszúállók csatája alatt hozzájutnak egy idegen lény fegyveréhez, nem szolgáltatják be, hanem kiélvezik, hogy efféle játékszer került a kezeik közé. Két SHIELD ügynök (Maximiliano Hernandez, Titus Welliver) megpróbálja letartóztatni a párost. A rövidfilmet a Comic Conon fogják leadni, azaz valamikor július 12 és 15 között.

Elképzelhető, hogy a későbbiek folyamán elkészülő rövidfilmekben a Marvel bemutasson egy-egy szuperhőst. Egyelőre csak a lehetőséget fontolgatják, először alaposan átrágják magukat a témán.

Címkék: képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr984626434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása