Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gillespie rendezheti Flamingótolvajt

2012.07.03. 10:38 koimbra Szólj hozzá!

A Red Hour Films, Ben Stiller produkciós cége égisze alatt formálódik a Flamingo Thief vígjáték, amelyben Will Ferrell játszhatja a főszerepet. Ma Craig Gillespie, a Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl) és a Frászkarika (Fright Night) ülhetett bele a rendezői székbe.

Ferrell egy ügyvédet alakíthat, akit elhagy a neje egy másik fickóért. Erre kissé bekattan és flamingókat kezd lopdosni a szomszédjától.

A forgatókönyvet Michael LaSieur, a Műkedvelő műkincsrablók (The Maiden Heist) írója vetette papírra, művéért mindenki odavolt. Az úriember Susan Trott azonos című regényét adaptálta.

Mikor indulhat a forgatás? Ferrell ősszel vág bele a Three Mississippi futballvígjátékba, miután ezt letudta beindulhatnak az Anchorman 2 munkálatai.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr174625525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása