Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van rendezője a Snuff tervezetnek

2012.07.04. 11:02 koimbra Szólj hozzá!

Chuck Palahniuk jó néhány könyvet adott ki kezei közül, de Hollywood nem túlzottan rajong műveiért. David Fincher volt az, aki filmet csinál A harcosok klubjából (Fight Club), a bukás ellenére alkotása kultstátuszt vívott ki magának. Négy évvel ezelőtt Clark Gregg szállított le egy filmverziót a Fulladásból (Choke), ám a lehetőségekhez képest viszonylag észrevétlen maradt. Azért a Sundance-ről elhozta a zsűri különdíját.

Tavaly jelentették be, hogy a szerző Snuff címre hallgató regényét a vásznakra vinnék, de azóta csend honolt a tervezet háza táján. De ma egy kisebb lépést tettek a megvalósulás felé, a Comingsoon információ szerint Fabien Martorell vette kezelésbe a filmadaptációt. A Tromatized dokumentumfilm rendezője Golan Ramrasszal közösen ügyködött a forgatókönyvön.

A történet szerint Cassie Wright pornós rekordkísérletre hajt, azt tervezi, hogy 600 férfivel fog "bensőségesebb kapcsolatot ápolni" egy rövid időre. A jelöltek készen állnak, őket egy terembe zsúfolják össze, közben pedig Wright korábbi műveit vetítik nekik, hogy ne lohadjon le a lelkesedés. A tömegből három jóembert emel ki a szerző, róluk tudhatunk meg több információt.

Címkék: miújság könyvből film snuff

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr804627424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása