Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Why Stop Now előzetes

2012.07.04. 10:47 koimbra 1 komment

Jesse Eisenberg egy zongorista csodagyereket formál meg a Why Stop Now (korábban Predisposed címre hallgatott a projekt) vígjátékban. Elérkezik a nagy nap, fontos meghallgatás elé néz, ám ekkor vonulna be  vonulna be a Melissa Leo által megformált édesanyja a rehabra. A helyszínen kiderül, hogy csak akkor léphetné át a küszöböt, ha be lenne állva, ezért gyorsan droghoz kellene jutni.

Phil Dorling és Ron Nyswaner vetették papírra a forgatókönyvet, a rendezői poszton is ők tevékenykedtek. Amerikában augusztus 17-én kerül a mozikba.

Címkék: trailer poszter vígjátékelőzetes why stop now

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr274627382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dm996 (törölt) 2012.07.04. 19:39:52

"Jesse Eisenberg egy zongorista csodagyereket formál meg a Why Stop Now (korábban Predisposed címre hallgatott a projekt) vígjátékban. Ám ugyanezen a napon vonulna be a Melissa Leo által megformált édesanyja a rehabra."

Ennek a két mondatnak így, ebben a formában nem igazán van értelme :)
süti beállítások módosítása