Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cumberbatch játssza Gary Mitchellt a Star Trek folytatásában?

2012.07.09. 18:19 koimbra Szólj hozzá!

Benedict Cumberbatch törhet borsot az Enterprise legénység orra alá, de sajnos eddig nem tudhattuk, hogy kit fog megformálni a színész. Először úgy hírlett, hogy Khant alakítja, ezt Simon Pegg megcáfolta, de több infót nem adott. Nemrég Karl Urban az SFX-nek adott egy interjút, ahol a következőt ejtette ki a száján: "Szerintem, hogy ő kiváló lesz Gary Lockwoodként."  Vajon véletlenül mondta vagy J.J. Abrams kérte meg, hogy informálja félre a közönséget?

Mitchell a Star Trek sorozatban is felbukkant, Kirk kapitánnyal az Akadémián barátkoztak össze. Az Enterprise belekerül valamiféle energiamezőbe, ami különös hatással lesz Mithcellre, telepatikus és telekinetikus képességekre tesz szert, ennek következtében lassan, de biztosan kezdi elveszíteni emberi mivoltát. Spock javasolja Kirk-nek, hogy jobb lenne, ha megölné, de a kapitány erre nem hajlandó, inkább kitenné egy elhagyatott bolygón.

Címkék: star trek miújság sequel star trek 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr224638336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása