Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lesz valami a Joplin filmből?

2012.07.10. 15:25 koimbra 1 komment

ninaarianda.jpegÚgy az ezredforduló környékén kezdett körvonalazódni egy film Janis Joplinról, de extrém csigalassúsággal haladtak vele. Többek között Zooey Deschanel, Renee Zellweger és Pink is megfordult a projekt környékén, 2 évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy Amy Adams-szel valósulhat meg az alkotás, a rendezői poszton akkor Fernando Meirelles álldogált.

Vajon lesz valaha valami ebből a tervezetből? Ma mozgolódás támadt a produkció háza táján, kiderült, hogy Nina Arianda alakíthatja a rock-és soul énekesnőt, míg a filmet Sean Durkin, a Martha Marcy May Marlene alkotója vezényelheti le. Arianda nemrég hazavihette a Tony-díjat a Venus in Fur színdarabban nyújtott teljesítményéért és felbukkant a Hogyan lopjunk felhőkarcolót? (Tower Heist) és az Éjfélkor Párizsban (Midnight in Paris) művekben is.

Peter Newman producer nem bízta a véletlenre, már régóta birtokában van néhány Joplin-dal jogai, ezen felül beszerezte az életrajzi könyv és az énekesnő levelezésének a jogait. A film Joplin utolsó hat hónapjára fog fókuszálni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34641813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2012.07.11. 12:11:53

Ez lehet még érdekes is, hiszen Joplin (de Morrison, Brian Jones, Hendrix) halála tele van legendákkal, konteókkal... Oliver Stone Doors-filmje meg azért inkább csak rajongói kiadás volt, de a mélyére nem ment a dolgoknak - pedig lenne hová.
süti beállítások módosítása