Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Fűrész írói dolgoznak a God of War filmváltozatán

2012.07.11. 09:58 koimbra 1 komment

godofwar.jpegÉvekkel ezelőtt hallhattunk utoljára a God of War játék filmváltozatáról. Akkor az Universalnál pihent a projekt és Brett Ratner próbált kezdeni vele valamit, a főszerepre Vin Diesel neve merült fel. A dologból nem lett semmi, a jogok időközben a Sonyhoz vándoroltak, ahol Patrick Meltont és Marcus Dunstant kérték fel a forgatókönyv megírására.

A duónak eleddig kisköltségvetésű horrorokhoz volt köze, a Fűrész (Saw) franchise-zal a harmadik rész után kerültek kapcsolatba, de ők vetették papírra A dögöt (Feast) és a The Collectort. Meltonék tették le az asztalra a Piranha 3DD szkriptjét.

A játék ötlete David Jaffe és Shannon Studstill fejéből pattant ki, az első rész 2005-ben debütált. Az ősi Görögországban zajlott a cselekmény, ahol Kratost irányíthattuk, többek között Medúzával és a Hidrával is le kellett számolni, a főellenség Árész volt.

Címkék: miújság játékból film god of war

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr924644033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drakeamarth 2012.07.11. 11:31:52

Jaj. Ne. Már maga az ötlet is borzasztó hogy ebből filmet csinálnak (minek, mikor a játék filmszerűbb mint a legtöbb blockbuster), de hogy a Fűrész 4-5-6-7 írói dolgoznak rajta... Szégyen.
süti beállítások módosítása