Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két részletben jön Az éhezők viadalának harmadik része

2012.07.11. 09:35 koimbra Szólj hozzá!

Az éhezők viadala (The Hunger Games) temérdek pénzt hozott a Lionsgate konyhájára, a regény rajongói elégedettek voltak és a kritikusoknak is tetszett. Mellesleg az idei év legnagyobb amerikai sikere és az egyik legnagyobb nyitóhétvégével büszkélkedhet. A stúdió nem tökölt sokat, 2013 november 22-re kitűzte a folytatás bemutatóját.

Ma kiderül, hogy a fejesek a nagy pénzéhségükben úgy döntöttek, hogy a harmadik könyvből, A kiválasztottból (Mockingjay) két részt készítenek. Így minél nagyobb bevételre tesznek szert. A kiválasztott első felvonása 2014 november 21-én, a második pedig 2015 november 20-án kerül a mozikba.

A Warner szintén hasonlóképpen cselekedett a Harry Potter utolsó könyve esetében, a Halál ereklyéit is két részletben küldték a filmszínházakba, míg a Summit az Alkonyatnál gondolta úgy, hogy a Hajnalhasadást csakis kettébontva lehet bemutatni.

Címkék: miújság könyvből film sequel hunger games hunger games 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1004644001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása