Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Walter Hill rendezheti a Mi történt Baby Jane-nel? remake-et

2012.07.12. 14:50 koimbra Szólj hozzá!

Walter Hill a 70-es és 80-as években élte virágkorát, jó néhány klasszikus alkotás fűződik a nevéhez (Gengszterek sofőrje, 48 óra, Vörös zsaru). A 90-es években továbbra kissé megroggyant karrierje, talán azért, mert még mindig ragaszkodott a westernhez, de nem tudott megújulni. Az ezredforduló környékén jött el a mélypont, a Szupernovával hatalmasat bukott, bár sietett elmondani, hogy nem az a verzió került a mozikba, amit ő elképzelt, még a nevét is levetette a stáblistáról. A Vitathatatlan börtönös bokszfilm sem hozott változást, bár annyit azért kitermet, hogy nélküle készült még pár folytatás. Idén a Bullet to the Head akciófilmmel jelentkezett volna, de áttették jövő év elejére, állítólag nem Hill volt az úr a forgatáson, hanem Sylvester Stallone.

Mindenesetre nem vár éveket, hogy újra beálljon a kamera mögé, bevállalta az 1962-ben bemutatott Mi történt Baby Jane-nel? thriller remake-jét. Egyelőre nem tudni, hogy mikor indulnak a munkálatok és még főszereplő sincs.

Az eredeti tartalma: Hat évesen a mindenkit elkápráztató Baby Jane a Hudson család szeme fénye. Az évek múltjával azonban Jane varázsa elhalványul az időközben gyönyörű filmsztárrá cseperedő nővére, Blanche árnyékában. Blanche jó testvér módjára minden filmjénél kiharcolja, hogy elfeledett húgának is jusson szerep, bár a felnőtt Jane már korántsem olyan "ennivaló", mint annak idején. Blanche karrierjének csúcsán egy titokzatos baleset következtében egész életére nyomorékká válik. Élete hátralevő részét magányosan tölti húga áldozatos felügyelete és gondoskodása mellett. Az önfeláldozó ápolás leple alatt azonban Jane egyre kegyetlenebb kínzásoknak teszi ki nővérét. (port.hu)

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr624648634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása