Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Will Smith rendezné a The Redemption Of Cain filmet

2012.07.12. 21:44 koimbra 1 komment

Will Smith kismillió projekttel került kapcsolatba az eltelt évek során, talán még maga sem tudja, hogy melyik részesítse előnyben. 2010-ben került az asztalára egy forgatókönyv, amely  Káin és Ábel történetét mutatta be. Többen úgy vélik, hogy Káin vámpír volt, Caleeb Pinkett és Dan Knauf, a Kínzó közelség (Lakeview Terrace) írói is erről az oldalról közelítették meg a sztorit.

Smith az eltelt két év alatt sem söpörte le asztaláról a szkriptet, sőt már odáig jutott, hogy maga akarja levezényelni a The Redemption Of Cain címre hallgató produkciót, ráadásképp Káint is el akarja játszani. Ebből mi lesz...? Vagy inkább azt kérdezném: Mikor lesz ebből valami? Egyelőre csak az a biztos, hogy Smith főszereplésével jövőre érkezik az After Earth sci-fi, a rajongók pedig nagyon szeretnének már látni egy Bad Boys 3-at.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr944650782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.07.12. 22:10:13

Hát...ööö...én is inkább a Bad Boys 3-ra szavaznék.
süti beállítások módosítása