Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Oz: The Great and Powerful előzetes - Alice Csodaországban v2

2012.07.13. 11:37 koimbra 1 komment

2010-ben úgy tűnt, hogy Robert Downey Jr. látogathat el Óz földjére, ám nem sikerült helyet szorítania a fantasynek, majd Johnny Depp került kapcsolatba a produkcióval, de ő is eléggé elfoglalt volt, végül James Franco firkanthatta alá a szerződést.

A készítők L. Frank Baum klasszikus és közkedvelt művének, az Óz, a csodák csodájának az előzményeit regélik el. Franco egy cirkuszi bűvészt formál meg, aki nem törődik senkivel, csak saját magával. Egy hőlégballonnal szeretne kijutni Kansasból, de belefut egy tornádóba, amely egészen Óz földjéig repíti.

Habár a film a Óz előzménye lenne, az előzetes alapján akár az Alice Csodaországban (Alice in Wonderland) folytatása is lehetne, amiben pl. bemutatják, hogy a Bolondos Kalapos miképp került arra a helyre. A hasonlóság nem véletlen, az Alice 1 milliárd dollárt termelt csak a mozikban, még szép, hogy valami hasonlóval próbálják becsalogatni az embereket a filmszínházakba. Bemutató jövő év márciusában esedékes.

Címkék: trailer 3d óz fantasyelőzetes oz the great and powerful

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr254651492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vazzegabi 2012.07.13. 16:33:26

Nálam ez nagyon város film, remélem azért az Alice-nál jobb lesz, bár az sem volt annyira rossz mint ahogy sokan mondták.
süti beállítások módosítása