Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The World's End teaser poszter

2012.07.13. 21:00 koimbra 1 komment

Edgar Wright és Simon Pegg eleve egy paródia trilógiát tervezett, amelyből kettő már elkészült. A Haláli hullák hajnala (Shaun of the Dead) és a Vaskabátok (Hot Fuzz) remek filmek lettek, jövőre érkezik a World's End, a forgatás októberben veszi kezdetét. A Comic Conon hozzáláttak a film reklámozásához, egy teaser posztert tettek közzé. 

A sztori: Öt gyerekkori jó barát 20 évvel az emlékezetes kocsmai tivornya után ismét találkozik, hogy ismét annyi szeszt döntsenek magukba, amennyit csak bírnak. A piamaratonra a 40 éves erős dohányos Gary King veszi rá egykori barátait, elviszi őket szülővárosába, ahol a The World's End krimóban tervezik kivitelezni a nagy eseményt. Felelevenítik a múltat és sokat beszélnek a jelenről, ám némi idő után rájönnek, hogy inkább a jövővel kellene foglalkozniuk. Méghozzá az egész emberiség jövője forog kockán és a lerészegedés helyett inkább mással kellene foglalkozniuk.

worldsend.jpg

Címkék: poszter worlds end

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr434655687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söci 2012.07.14. 09:07:35

Simon Pegget imádom, de sajna a Haláli hullák hajnalát még nem sikerült überelni
süti beállítások módosítása