Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Resident Evil: Damnation előzetes

2012.07.14. 11:47 koimbra Szólj hozzá!

2008-ban látott napvilágot a Resident Evil: Degeneration, amiben Leon S. Kennedy és Claire Redfield próbált életben maradni. Idén ősszel jön a folytatás, a Resident Evil: Damnation, a 3D-s CGI animációs alkotásnak szintén Kennedy lesz a főhős, de felbukkan Ada Wong is. Egy bioorganikus fegyver körül bonyolódik a cselekmény, amelyet az európai háborús övezetben próbálnak hasznosítani.

Érdemes megjegyezni, hogy mikor a Comic Conon valaki rákérdezett, hogy várható-e, hogy Alice is benne lesz egy újabb folytatásban a közönség gúnyos nevetésben tört ki. Makoto Kamiya rendező azzal a válasszal terelte el a témát, hogy Milla Jovovich túl sokba kerül egy efféle alacsony költségvetésű produkcióhoz.
 

Címkék: trailer resident evil animációelőzetes resident evil damnation

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr984656272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása