Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Vasember 3 forgatás, John Carter petíció, Ikrek 2

2012.07.14. 15:34 koimbra 7 komment

Elhunyt Sage Stallone, Sylvester Stallone 36 éves fia. Feltűnt apja mellett néhány filmben, horrorfilmek gyártásával foglalkozott.

Michael Clarke Duncannek szívrohama volt és kórháza szállították. A barátnője hívta a mentősöket, ha nincs mellette a színész már nem élne.

A Comic Conon a John Carter film kedvelői megpróbálnak minél több aláírást gyűjteni annak érdekében, hogy elkészülhessen a folytatás.

Arnold Schwarzenegger megerősítette, hogy lesz folytatása az Ikreknek.

Felröppent, hogy esetleg lesz harmadik része a Hobbitnak, de Peter Jackson megcáfolta a híreszteléseket.

Mads Mikkelsen mégsem tudja bevállalni a Thor folytatását, a Hannibal sorozatban lesz jelenése. Más főgonoszt kell keresni.

John Francis Daley és Jonathan Goldstein írják át a Secret Histories kalandfilm forgatókönyvét. A főhős egy Dungeons & Dragons szerepjátékot kedvelő fiatalember, aki rájön, hogy ő valójában a tündék leszármazottja, küldetést is kap, meg kell mentenie a világot.

Az Evergreen Media Group szerezte meg a Courageous Cat képregény megfilmesítési jogait. Az alapanyag szülőatyja, Bob Kane a Batman alkotója, aki eleve egy Denevérember paródiának szánta a képregényt.

Jeremy Slater írja a Fantasztikus Négyes reboot forgatókönyvét.

Iko Uwais, a The Raid főszereplője leszerződött Keanu Reeves rendezésébe, a Man of Tai Chi-be.

Joss Whedon a Comic Conon elmondta, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ő rendezi a Bosszúállók folytatását.

Dianna Agron lesz Robert De Niro és Michelle Pfeiffer lánya a Malavitában.

Michael Bay lesz a producere a The Rising filmnek, a Paramount égisze alatt készülő alkotás forgatókönyvét Soo Hugh, a The Killing sorozat írója szállította le. Sztori nem ismert, de annyi ismeretes, hogy a Közönséges bűnözők és a Sasszem ötvözeteként írták körül.

Miguel Arteta, a Cedar Rapids rendezője viszi vászonra Tim Cook regényét. A 47 Rules of Highly Effective Bank Robbersben egy páros délre tart, útjuk során kirabolnak minden útjukba eső bankot.

Neill Blomkamp nem csinálja meg a District 9 folytatását, a lényeg, hogy nincs sok kedve hozzá, így pedig nem sok értelmét látja.

Emma Roberts fellépdelt a We're the Millers fedélzetére.

Gerardo Naranjo, a Miss Bala rendezője vezényelheti le az A Man Must Die politikai thrillert, de a sztorit nem tették közzé.

ParaNorman featurette

A Vasember 3 forgatásán a kaszkadőrök gyakorolnak valamit.

Az Oblivion forgatásáról

Django elszabadul pólók

A Bourne hagyaték tv spot

Hello, I Must Be Going előzetes

Jelenet A sötét lovag: Felemelkedés-ből

Rontó Ralph kép

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr704656581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MT90 2012.07.14. 18:29:28

Nem biztos,hogy Whedon rendezi a Bosszúállók 2-t? Elég szomorú... :S :S Pedig nem rég még azt mondta,hogy személyesebb hangvételű folytatást akar,erre meg nyilatkozik egy ilyet...

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.07.14. 21:25:27

A John Carter tényleg ilyen jó volt, hogy aláírást gyűjtenek a folytatásért? Szerintem inkább a folytatás ellen kéne aláírás gyűjteni.
(Bár felesleges az egész, mert úgyis a bevételek döntik el, ott meg ugye nem szerepelt jól)

Whedon meg sztem csak közhelyeket puffogtat, 3 éven belül eleve nem is nagyon lesz második rész, ennyi időre meg nem tud előre gondolkodni sem ő, sem a stúdió. Ha sok dolga lesz, megrendezi más, ha ráér, akkor ő. (Utóbbit preferálnám én is) De sztem valami nagyon nagy dolognak kell történnie, hogy ne ő üljön a a direktori székben.

little2 2012.07.14. 22:20:44

@danialves: Nem elsősorban a film érdemelne folytatést, hanem a Borroughs könyvei érdemelnének még egy esélyt. A Batman és Robin is überszar volt, de mégis kiderült, hogy ha értelmesen nyúlnak a témához, akkor nagyon is van még értelme foglalkozni vele.

Söci 2012.07.15. 09:07:33

azért a John Carter még így is jobb volt, mint a Prometheus, mert legalább volt sztorija, és 2 órára kikapcsolta az embert

tök jó kis kalandfilm, csak szentem rosszkor került mozikba

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.07.15. 10:23:32

@little2: Az biztos, hogy a könyvek érdemelnének még egy esélyt, de nem hiszem, hogy ezt pont a Disneytől várhatnánk ezek után.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.15. 11:29:45

@MT90: szerintem is szomorú, hogy nem mondták neki azonnal, hogy csinálja mit akarsz, csak legalább olyan legyen, mint az első rész volt.

Azt kellett volna tenni.

MT90 2012.07.15. 13:01:54

Csak nem értem,hogy miért csinálja ezt a Marvel,hogy folyton leváltogatja a rendezőket. Kabala akar lenni? Köszönöm, abból most nem kérek. Mit akarnak modt komolyan? Whedon-t is csomóan dicsérték,nem csak a filmet.
süti beállítások módosítása