Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Day előzetes

2012.07.14. 15:58 koimbra 1 komment

Az Anchor Bay és a WWE Studios közösen készítették el a posztapkaliptikus The Day thrillert. Shawn Ashmore, Ashley Bell, Michael Eklund, Cory Hardrict, Dominic Monaghan és Shannyn Sossamon játsszák a főbb szereplőket.

Kitört a háború, amelynek következtében a civilizáció szépen össze is omlott, a városok földdel lettek egyenlővé. A film öt túlélőre fókuszál, akik nem keresik a bajt, megpróbálnak élelemhez és vízhez jutni, fedelet a fejük fölé. Egy látszólag elhagyatott farmház keresztezi útjukat, betérnek, hátha rálelnek valamiféle hasznos dologra. Egyikük se gondolta volna, hogy életük legkeményebb órái várnak rájuk.

A rendezői székben Douglas Aarniokoski üldögélt, az úriember vezényelte le a Hegylakó 4: A játszma végét (Highlander: Endgame), ami nem éppen jó ajánlólevél. Leginkább second unit directorként ismert, többek között dolgozott a Tekken, a Volt egyszer egy Mexikó (Once Upon a Time in Mexico) és A medál (Medallion) filmeken.

Címkék: trailer thrillerelőzetes the day

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr574656626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.07.14. 21:08:11

Megint egy posztapokaliptikus film, amiben kannibálok vannak? Kicsit unalmas lesz már, de téma+Monaghan miatt mindenképpen nézős.
süti beállítások módosítása