Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Néhány érdekesség a Comic Conról

2012.07.16. 11:39 koimbra 7 komment

Ugyan véget ért a forgatás, de Peter Jackson azon van, hogy kibővítse néhány jelenettel a Hobbit második részét. Ehhez Tolkien 125 oldalas jegyzetét is felhasználnák. Egyelőre a stúdiót győzködik, aztán meglátják, hogy visszatérhetnek-e a munkálatok helyszínére pár hétre.

Resident Evil - Underworld crossover? A rendezvényen Paul W.S. Anderson és Len Wiseman, a két franchise szülőatyja egészen jó ötletnek tartaná, ha megvalósulhatna a dolog.

Quentin Tarantino elmondta, hogy a Django elszabadul westernt akár a Shaft előzményének is felfoghatjuk. Hisz Kerry Washington karakterét úgy hívják, hogy Brunhidle von Shaft, azaz az ő agyában John Shaft őse.

Matt Damon az Elysium miatt jelent meg az eseményen, de azért a Bourne-ről is kérdezték. A színész azt mondta, hogy Tony Gilroy nagyszerű író és jó rendező, biztos benne, hogy a Bourne hagyaték is remek is. Nem zárkózik el attól, hogy esetleg később visszatérhessen a franchise-ba, de csak akkor, ha kiváló forgatókönyvet kap kézhez.

John Noble szerint esélyes, hogy lesz Fringe mozifilm.

Scott Waugh, az Act of Valor rendezője dirigálhatja le a Hawken játék filmváltozatát. A játékból képregény és websorozat is született már. A sztori egy posztapokaliptikus bolygón játszódik, ahol háború dúl a létfenntartáshoz szükséges készletek megszerzéséért.

Guillermo Del Toro beszélt Az őrület hegyein filmváltozatáról, mint kiderült gyakorlatilag a költségvetésen kívül minden megvolt, megvolt a lények kinézete, a forgatókönyv, keresték a megfelelő forgatási helyszínt. Eléggé megrázó volt, amikor a stúdió végül úgy döntött, hogy mégsem akarja a filmet. Még mindig szeretné megcsinálni, de először látni szeretné a Prometheust, ha az hasonló lesz, mint amit ő is elképzelt, akkor végképp jegeli a tervezetet.

Leadtak egy Megtorló rajongói ksifilmet is, amiben Thomas Jane (az eddigi legbénább Frank Castle) akciózhatott és még Ron Perlman is benne volt az alkotásban.

Len Wiseman Az emlékmásról

After Earth promó

A Comic Conon leadtak egy jelenetet a House at the end of the street thrillerből

Amíg arra várunk, hogy közzétegyék az Item 47 rövidfilmet, addig itt egy jelenet belőle

A Deadpool játék előzetese, jó lenne, ha a film is ilyen lenne?

Vasember 3/Robert Downey Jr

És végül még két idevágó dolog: Dwayne Johnson megerősítette a Lobo körüli pletykákat, azaz esélyes, hogy ő játssza majd a főszerepet, de előbb még tisztázni kell a részleteket.

Y- The Last Man fanfilm

Címkék: miújság satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr244659535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.16. 12:08:13

Tarantinónak kezd kicsit megalomániája lenni...

Ez a Megtorlós cucc sztem nagyon jó, de inkább Jack Daniels reklém, semmint rajongói kisfilm.

(nehezen tudom elképzelni, hogy perlman, vagy thomas Jane csak úgy szerepet vállal egy rajongói filmben)

Goddamn90s 2012.07.16. 13:14:10

szerintem a Thomas Janes megtorlo nem volt rossz! nekem bejott!

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2012.07.16. 14:35:59

@Goddamn90s: Hát pedig ebben a kisfilmben jobb volt, mint a komplett filmjében. :)

LZoltan 2012.07.16. 14:44:13

A Thomas Janes Megtorló Travolta ripacskodását leszámítva egész nézhető volt. Ha viszont ilyen lett volna mint ez a rövidfilm akkor azt mondnám hogy ÁLLAT. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.07.16. 15:33:12

Szerintem a Janes-es Megtorló egy puhapöcs volt:) Ez a kisfilm érdekes, Frank Castle szerintem nem hagyná, hogy csak úgy, perceken keresztül verjenek egy gyereket.

tjunior 2012.07.16. 18:44:31

bakker valaki töltse le Del Toronak a Prometheust, hogy nézze meg, utána meg mondjon valami konkrétumot Az őrület hegyéről! Lesz vagy sem!:)

Buchek8 2012.07.17. 02:31:34

Az Underworld meg a Resident Evil külön is szar :D Fringe mozifilm, nagyon örülnék neki :)
süti beállítások módosítása