Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Breathless előzetes

2012.07.19. 14:34 koimbra 1 komment

A Breathless thriller felvonultat néhány színészt, akiknek ígéretesen indult a karrierje, majd egy bizonyos ponton sikeresen elindultak a mélypont felé. Gina Gershon próbált szexszimbólum lenni, de a Fülledtség és a ShowGirls elbukott a kasszáknál, a későbbiek folyamán pedig egy-két mellékszerep jutott számára néhány emlékezetes filmben. Val Kilmer is a DVD-re szánt alkotások között kötött ki és Ray Liottának is voltak szebb pillanatai.

Kilmer egy texasi bűnözőt alakít, de nem csak a zsaruknak gyűlik meg a baja vele, hanem a nejének. Lornának is, hiszen otthon sem túl népszerű. Lorna áthívja barátnőjét, Tiny-t (Kelli Giddish), hogy megvitassák mit lehetne tenni a férfival, azonban a helyzet eldurvul. A bizonyítékok eltüntetésére kieszelnek egy tervet.

Jesse Baget, a Cellmates rendezője készítette az egy helyen játszódó pár szereplős thrillert, amelyben kissé ütődött karakterek mászkálnak. Amerikában augusztusban adják ki DVD-n és Blu-rayen. Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Címkék: trailer thrillerelőzetes breathless

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr934665987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2012.07.19. 21:11:44

Val Kilmer rosszabbul néz ki, mint valaha... Nem tudom, hogy tudta magát sármőr titkos ügynökből amerikai Torrentévé képezni.
De sikerült:)
süti beállítások módosítása