Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kline leszerződött a Last Vegas vígjátékra

2012.07.19. 10:59 koimbra Szólj hozzá!

kline.jpegKevin Kline is csatlakozott a Last Vegas vígjátékhoz, a színész Robert De Niro, Michael Douglas és Morgan Freeman oldalán szórhatja a poénokat. A történet Las Vegasban játszódik, ahova négy öreg jó barát érkezik egy legénybúcsúra. Douglas karaktere végre beadja a derekét és eljegyzett egy hölgyet, ennek örömére legurítanának néhány felest. Elvileg nem csak isznak, hanem lesz itt némi veszekedés és sértődés, főleg, hogy De Niro karaktere  eléggé megkedveli az ifjú arát.

A rendezői poszton Jon Turteltaub tevékenykedhet, ősszel hozzá is láthat a forgatáshoz. Dan Fogelman, az Őrült, dilis, szerelem (Crazy Stuid Love) írója szállította le a forgatókönyvet. Bemutató valamikor jövőre.

Címkék: miújság last vegas

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr244665797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása