Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Headey és Harris a Csontvárosban

2012.07.20. 17:49 koimbra Szólj hozzá!

Három évvel ezelőtt elkeltek Cassandra Clare regénysorozatának, A végzet ereklyéinek (The Mortal Instruments) a megfilmesítési jogait. Nem az egész szériát szeretnék belezsúfolni egyetlen produkcióba, hanem regényről regényre haladnak, elsőként a Csontváros kerül a vásznakra. Több, mint egy éve Lily Collinst leszerződtették a főszerepre, a bemutatót 2013 augusztusára tűzték ki, szóval Az éhezők viadala (The Hunger Games) komoly riválisra akadt.

Lena Headey és Jarder Harris állhatott be az eddig eddig leszerződtetett szereplőgárda mellé, Collinson kívül Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan, Kevin Durand, Robert Mailet és Jemima West tartózkodott a fedélzeten.  A gyeplőt Harold Zwart, A karate kölyök (The Karate Kid) remake rendezője tartja a kezében.

Csontváros tartalma: Amikor a tizenöt éves Clary Fray elindul a Pandemonium nevű New York-i klubba, aligha számít rá, hogy egy gyilkosság tanúja lesz - amit ráadásul három, különös tetoválásokkal borított és bizarr fegyverekkel hadonászó tinédzser követ el. A holttest aztán eltűnik a semmiben. Nehéz kihívni a rendőrséget, ha a gyilkosok mindenki más számára láthatatlanok, és semmi - még egy vércsepp sem - bizonyítja, hogy egy fiú meghalt. De fiú volt-e az áldozat egyáltalán?
Így találkozik Clary először az Árnyvadászokkal, akik azért küzdenek, hogy megszabadítsák a földet a démonoktól. Közülük való az angyali külseje ellenére igazi bunkó módjára viselkedő Jace is. Clary egyetlen nappal később, akarata ellenére már bele is csöppen Jace világába: édesanyja eltűnik, őt magát pedig megtámadja egy démon. De miért érdekelne egy démont két olyan hétköznapi mondi, mint Clary és az édesanyja? És hogyan tett szert Clary egyszer csak a Látásra? Az Árnyvadászok tudni szeretnék...
Cassandra Clare lendületes, sziporkázó és végtelenül lebilincselő regénye szórakoztató, vad utazásra viszi az olvasókat, akik azt fogják kívánni, bárcsak sose érnének az út végére. (bookline)

Címkék: miújság könyvből film mortal instruments

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr554668475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása