Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kitsch lesz Need for Speed főszereplője

2012.07.21. 11:00 koimbra 2 komment

Idén két megaprodukciót is Taylor Kitsch próbált elvinni a hátán, de a Csatahajó (Battleship) és a John Carter is csúfos bukásnak bizonyult. Ezek után nem sok esélyt lehetett arra látni, hogy a színészt leszerződtessék egy újabb nagyobb költségvetésű film főszerepére. A DreamWorks mégis úgy gondolta, hogy a Need for Speedben Kitsch mutatna a legjobban a volán mögött.

Scott Waugh, az Act of Valor társrendezője dirigálhatja le a filmet, a forgatókönyvet a Gatins fivérek írják. Egyelőre nem tudni, hogy mikor indulna a forgatás, de a bemutatót 2014 február 7-re tűzték ki. A sztori sem ismert, de akármit is találnak ki az biztos, hogy lesz benne néhány látványos verseny és gyorsulás.

Címkék: miújság need for speed játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr124669302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örwell 2012.07.22. 11:35:29

Meddig erőltetik még ezt a srácot?

Rolee83 2012.07.22. 12:30:58

@Örwell: Addig amíg látnak benne fantáziát! :D
süti beállítások módosítása