Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sam Riley lesz Ivanhoe

2012.07.22. 19:52 koimbra Szólj hozzá!

ivanhoe.jpegIain Softley-t nem zavarja a Robin Hood és az Artur király bukása, a K-Pax rendezője bátran bevállalta, hogy elhozza a vásznakra Walter Scott regényhősét, Ivanhoe-t. A cselekmény a 12 században játszódik, Oroszlánszívű Richárd fogságba esik, helyére öccse, János ül a trónra. Richárd hű lovagja tettei révén nyeri el a nép tiszteletét és kivívja János haragját. A regényben Robin Hood is szerepet kap, valószínűleg a filmben is benne lesz.

A forgatókönyvet John Brownlow és James Jacks írják, a főszerepre Sam Riley-t nyerték meg, akit hamarosan Az úton adaptációban láthatunk. Bemutató dátuma nem ismert.

Habár Scott regénye eléggé népszerű és közismert manapság mégsem született említésre méltó alkotás belőle. Az 50-es években vetített sorozatban Roger Moore játszhatta a címszereplőt, 1952-ben Robert Taylor formálta meg a főhőst, ebben Elizabeth Taylor és George Sanders is játszott

Címkék: miújság könyvből film ivanhoe

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64671537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása