Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miyazaki a Zero megalkotójáról készít filmet

2012.07.23. 16:54 koimbra 1 komment

hayaom.jpgA legendás animerendező, Hayao Miyazaki újabb filmterven töri a fejét, amiből csakis jó dolog sülhet ki. A Chihiro szellemországban alkotója Jiro Horikoshi-ról készít egy életrajzi művet. Az úriember repüléstechnikai mérnök volt, aki számos fegyver kivitelezésében részt vett, de talán leginkább arról híres, hogy neki köszönhető a Zero vadászrepülő, amellyel a japánok repkedtek a II. világháborúban.

A Twitchfilm azt írja,hogy  Osamu Kobayashi és Takashi Hashimoto animátorok twitter üzeneteiből derült ki, hogy Miyazaki mivel foglalkozik. A produkció 2013 végére várhat.

Címkék: miújság animációhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr604673343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winterrain 2012.07.23. 20:03:02

Érdekes hír. Ez a film teljesen másnak ígérkezik mint az eddigi munkái. Nem fantasy, nem mese, és a hír alapján nem is gyerekeknek szól.
Remélem az a töketlen Anilogue bemutatja majd, és Bécsben megnézhetem.
süti beállítások módosítása