Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Russell Crowe filmet forgat Bill Hicksről

2012.07.23. 20:44 koimbra Szólj hozzá!

1994-ben hunyt el a híres humorista, Bill Hicks, aki stand up fellépésein rendszeresen kritizált mindent és mindenkit. A show alatt általában téma volt a marketing, az éppen divatos trendek, a vallásosság, előfordult, hogy olykor bedrogozva vagy ittasan állt a színpadra és még a közönségnek is beszólt. Ugyan a különféle szerekről és a piálásról leszokott, de a cigit nem tudta és nem is akarta letenni.

Russell Crowe elérkezetten látta az időt, hogy beálljon a kamera mögé, méghozzá Hicksről fog életrajzi filmet forgatni. Az ausztrál színész eddig csak kevés filmben csillogtatta meg humoros oldalát, mindenesetre több híres rendezővel dolgozott pályafutása során (párszor Ridley Scott-tal), bizonyára elleste, hogy miképp kell ledirigálni egy produkciót. A forgatás valamikor 2013-ban veszi kezdetét.

Szóba került, hogy esetleg Crowe játszhatná a főszerepet, ám úgy döntött, hogy inkább szórja már a poénokat. A forgatókönyvet Mark Staufer, a színész régi barátja írta.

Címkék: miújság életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr474673740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása