Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik a Deepwater Horizonon történteket

2012.07.25. 13:41 koimbra 1 komment

deepwater.jpg2010 áprilisában a Deepwater Horizon fúrótoronynál robbanás történet, aminek következtében 11 ember azonnal meghalt és többen megsérültek, több millió gallonnyi olaj ömlött a tengerbe.  A New York Times egy hosszabb cikkben emlékezett meg az esetről, ennek most a Summit zsákolta be a megfilmesítési jogait.

Drámában erős, izgalmas alkotás születhet, ha jó kezekbe kerülne a projekt. A rendezői székbe Ric Roman Waugh ülhetett bele, aki eleddig kaszkadőrként élte életét. Mielőtt temetni kezdenénk a tervezetet, megemlíteném, hogy az úriember dirigálta le Az elítéltet (Felon).

A film azon bátor munkások előtt tisztelegne, akik az utolsó pillanatban is azért küzdöttek, hogy elkerülhető legyen a katasztrófa, bemutatja a végső perceket, majd a hatalmas robbanást, ami ökológiai katasztrófához vezetett.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr24677161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2012.07.26. 10:39:08

Na, ez reméljük látványos lesz.
süti beállítások módosítása