Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Bourne hagyaték tv spot

2012.07.26. 10:46 koimbra Szólj hozzá!

bournelegacy.jpgA Bourne hagyaték ott veszi fel az események fonalát, ahol a trilógia befejeződött. Bourne nyilvános lelepleződése A Bourne ultimátum végén olyan tüzet gerjeszt, amely elpusztíthatja a szuperkémek létrehozására fordított több évtizedes kutató-fejlesztő munka eredményeit. Az új fejezetből kiderült, hogy több kémprogram is volt, amelyek közül a CIAKőlépcsője a korai fejlesztések közé tartozott, és Bourne lépései nyomán a kémfőnökökön hihetetlen aggodalom lett úrrá, nehogy a többi projekt is lelepleződjön.
Aaron Cross (Jeremy Renner) a Végeredmény nevű program hat ügynökének egyike. A Kőlépcsőtől eltérően a Végeredmény embereit a védelmi minisztérium számára képezték ki. Az ügynökök nem egyszerűen gyilkosok, hanem hosszú távú, nagy kockázattal járó kémfeladatok elvégzését bízzák rájuk. Az új program továbbfejlesztette a Kőlépcső-ügynökök kiképzésének viselkedéstudományi alapjait, de a két projekt egy tőről fakad, ezért Bourne sztorijának nyilvánosságra kerülése a Végeredményt is komoly veszélybe sodorja.

Címkék: bourne tv spot sequel bourne legacy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr974679268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása