Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

About Cherry előzetes

2012.07.26. 10:28 koimbra Szólj hozzá!

aboutcherry.jpgAngelina 18 éves létére még mindig a gimibe jár, hamarosan érettségizni fog. Édesanyja alkoholista, mostohaapja pedig teljesen kiszámíthatatlanul viselkedik és nem bánik vele valami kedvesen. Egy nap barátja egy ajánlattal rukkol elő: Ad egy bizonyos összeget, ha készíthet róla néhány meztelen képet. A lány belemegy a dologba, majd San Franciscoba szökik, ahol hamarosan egy sztriptízbárban találja magát, először egy kokainfüggő ügyvéd figyel fel a lányra. Nem kell sok idő és Angelina belép a felnőttfilmek világába, ahol Margarat, a rendezővé lett korábban pornózó hölgy veszi pártfogásba.

Ashely Hinshaw játssza Angelinát, legjobb barátját Dev Patel kelti életre. James Franco alakítja az ügyvédet, míg Heather Graham a rendezőnőt testesíti meg. A forgatókönyvet Stephen Elliot és Lorelei Lee vetették papírra, a rendezői térfélen utóbbi ténykedett.


Címkék: trailer miújság drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr494678835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása