Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chasing Mavericks előzetes

2012.07.26. 19:37 koimbra Szólj hozzá!

Curtis Hanson látott hozzá a Chasing Mavericks forgatásához, de befejezni sajnos már nem tudta, mert egy korábban szívműtéten esett át és a munkálatok alatt szövődmények léptek fel. Helyére Michael Apted ugrott be.

Jay Moriarty szörflegenda fiatalkorát meséli el a film, aki az iskolapad helyett szívesen múlatta az idejét a tengerparton. Itt találkozott Frosty Hessonnal, aki bámulatba ejtette a srácot, nem sokra rá szárnyai alá vette Moriartyt és megtanította hogyan lovagolhatja meg a hullámokat, illetve elmondja, hogy ez nem arról szól,  hogy meg tudja-e ülni a deszkát.

Jonny Weston játssza a főszerepet, Hessont Gerard Butler alakítja, Abigail Spencer,  Elisabeth Shue és Leven Rambin domboríthatnak mellettük.  Amerikában október 26-án mutatják be.

Címkék: trailer kalandelőzetes chasing mavericks

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr664680355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása