Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mangold dirigálhatja le A vörös kör remake-jét

2012.07.30. 10:34 koimbra Szólj hozzá!

mangold.jpgÚgy négy évvel ezelőtt jelentették be, hogy elkészül A vörös kör (Le Cercle Rouge) francia krimi amerikai változata. Liam Neeson, Orlando Bloom és Chow-Yun Fat egy ideig türelemmel várakoztak arra, hogy elinduljon a forgatás, majd csendben leléptek. Tavaly Jaume Collett-Serra, Az Ismeretlen férfi (Unknown) rendezője vette kezébe a gyeplőt, de ő is elhagyta a fedélzetet. Ennek ellenére továbbra sem süllyesztették a fiók mélyére a tervezetet, James Mangold rábólintott, hogy megcsinálja a remake-et, de előbb a Wolverine folytatását kell letudnia. Szóval 2014 előtt biztos, hogy nem kerül a mozikba.

Arthur Sarkassian producer felettébb örül, hogy sikerült Mangoldot megnyerni, szerinte a Börtönvonat Yumába (3:10 Yuma) új verziója sokkal jobb lett, mint a Glenn Ford és Delmer Daves főszereplésével készült 1957-es film. Hozzátette, hogy egy karakterorientált alkotásra van kilátás, a szkript teljesen magával ragadta és a forgatás Macaun és Hong Kongban fog zajlani.

Az eredeti filmet 1970-ben mutatták be Alain Delon és Yves Montand főszereplésével. Egy frissen szabadult bűnöző és egy szökésben lévő gyilkos szövetkezik annak érdekében, hogy kirámoljanak egy ékszerboltot. Egy kitartó detektív lohol a nyomukban.

Ki lesz a főszereplő? Egyelőre még nem szerződtettek le senkit, de a producer reméli, hogy  Christian Bale vagy Russell Crowe bevállalja, de annak is örülne, ha Matt Damon, Tom Hardy vagy Brad Pitt közül valakit meg tudnának nyerni.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr484686167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása