Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Fanboys rendezője segít a Chewie projekten

2012.08.02. 11:58 koimbra 1 komment

Tavaly került rá a Black Listre (a legjobb forgatókönyvek, amely mögött nem áll producer, se stúdió) Evan Susser és Van Robichaux műve. A duó Chewie címre hallgató szkriptje Peter Mayhew-ról szól, arról az úriemberről, aki Csubakka göncében izzadhatta végig a Star Wars forgatását.

A projekt végre mozgásba lendült, Mayhew nemrég twitter oldalán a következőt írta: "Na végre, Kyle Newmannal és csapatával dolgozni kezdünk a Chewie-n és remélhetőleg a forgatás is hamarosan elkezdődik." Nem sokra rá a Heat Vision megerősítette, hogy a Fanboys - A rajongók háborúja rendezője valóban hozzácsapódott a tervezethez és további változtatásokat eszközöl a forgatókönyvön, belekerül még néhány dolog Mayhew életéből.

Tehát a szatirikus hangvételű produkció Mayhew-ra koncentrál, amint megpróbál egyre nagyobb ismertségre szert tenni Hollywoodban, de e közben helyt kell állnia a kórházban is, ahol dolgozik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr934692042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása