Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az MGM elérte, hogy megváltoztassák a Dühöngő bika 2 címét

2012.08.02. 12:24 koimbra Szólj hozzá!

Jó néhány hónappal ezelőtt bejelentették, hogy elkészül a Dühöngő bika (Raging Bull) második része, ami szintén Jake LaMotta bokszolóról fog szólni. Ennek az MGM-nél nem túlzottan örültek, hiszen egy régi szerződés értelmében csakis ők készíthetnek olyan filmet, amiben LaMotta áll a középpontban.  Nem csak az 1970-ben kiadott könyv, hanem minden további folytatás filmjogaival ők rendelkezzenek.

A stúdió jól fizetett ügyvédjei a forgatás leállítására kérték a bíróságot, illetve az eddig leforgatott anyagok eltüntetésére törekedtek. Nem sikerült KO-t elérni, de az MGM-nek és az Sunset Picturesnek sikerült egyezségre jutniuk. Közös közleményükben tudatták a világgal, hogy a felek útjai békésen válnak el, a Sunset pedig lecseréli a Dühöngő bika 2 címet és semmiféle párhuzamot nem vonnak a Martin Scorsese rendezésében készült klasszikus produkcióval. Sem most, se a későbbiek folyamán nem említik a sajtóanyagokban a 80-as évekbeli Robert De Niroval készült filmet.

A címcserét gyorsan megoldották, Martin Guigui rendezése The Bronx Bull néven fog futni.

Címkék: miújság dühöngő bika

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr424692080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása