Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Hobbit: Váratlan utazás kibővített előzetese

2012.08.06. 11:00 BeniMan 6 komment

A Warner kiadott egy új alternatív előzetest a közelgő Hobbit filmhez, bár szinte teljesen megegyezik a már látott trailerrel, a különbség mindössze három rövid jelent. A stúdió kiadta a film rövid történetét is, amely így hangzik. Hatvan évvel járunk A Gyűrűk Ura története előtt. Szürke Gandalf (Ian McKellen) tűnik fel a hobbit, Zsákos Bilbó (Martin Freeman) házánál és beszervezi őt egy váratlan utazásba, melynek során tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal együtt kell visszavenniük az elveszett Erebort (a Törp Királyság), a rettegett sárkánytól, Szmógtól. Bilbó utazása során olyan lényekkel találkozik, mint a koboldok, az orkok, az óriáspókok és persze a Drágaságát hajkurászó Gollam.

Címkék: trailer hobbit

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr204697626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blaser 2012.08.06. 11:29:53

Hát kíváncsi leszek erre +1 részre, mellesleg a koboldok és az orkok nem egy és ugyanaz, csak a Babóban koboldoknak fordították őket, vagy én tudom rosszul.

2012.08.06. 12:39:13

@Blaser: igen. a kobold az goblin, az ork az ork:)

fura hogy a szilmarilok jogait nem hajlandók eladni tolkien örökösei. se játékban nem dolgozzák fel, se filmen. ami rendjén is van, csak hát a pénz az nagy úr, pláne a még több pénz.

Dean6 2012.08.06. 12:56:36

@PeterSchöffer: A Szilmarilok elég csapongó egy könyv,sok kis történet van benne,szerintem azt nem is fogják megfilmesíteni.Nekem nagyon követhetetlen volt,pedig sokat olvasok,rengeteg szereplő van benne.Csak a pénz miatt rakták össze a Szilmarilokat,amúgy hülyeség volt.
3 új jelenet van benne,ha jól láttam,azért lassan kiadhatnának egy újabb trailert.

2012.08.06. 13:06:20

@Dean6: hát igen 60.000 év történetét elég nehéz pár száz oldalba sűriteni:) én úgy olvastam hogy közben a középfölde atlaszát lapozgattam. na úgy már teljesen érthető és viszonylag kerek volt, legalább is a világ kialakulása. amúgy meg van pár önállóan is értékelhető történet ami megérne egy trilógiát, szóval az se zavarna ha csak kiragadnának egy sztorit. p egy ilyen cimmel milyen menő lenne: Szilmarilok - Beren és Lúthien.
jobban várnám mint annak idején a Gyűrűk urát:)

countrypecos 2012.08.06. 14:42:47

Jaj, úgy várom már!!!!!!!! XD

Gandalf Garaboncias 2012.08.13. 12:33:55

A kobold-elnevezés kapcsán itt egy alapos magyarázat:
tolkien.hu/index.php?option=com_thcm&categoryId=211&contentType=FAQ&contentId=2804&Itemid=211

Amúgy ez az újravágott előzetes nem csak új jeleneteket tartalmaz, de pár harcot és szörnyet ki is vágtak belőle az eredetihez képest, mert így alacsonyabb korhatár-besorolást kapott.
süti beállítások módosítása