Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb képek a The Master-ből

2012.08.13. 13:30 FayeFaye 2 komment

master11.jpgEgy szakajtónyi kis felbontású kép a The Master-ből, Paul Thomas Anderson filmjéből egy kétes hitelességű vezetőről, aki rövid idő alatt rengeteg követőt nyer meg a saját maga kreálta vallásának. És két nyilatkozat a film sztárjától és producerétől, amiben tandemben próbálják tagadni, hogy a film L. Ron Hubbardról és a Szcientológiáról szólna. Sok sikert a bíróságon!

Philip Seymour Hoffman: "Nem L.Ron Hubbard története. A Szcientológia egy volt a korabeli mozgalmak közül, de akkoriban nagyon sok mozgalom volt. A viselkedésem vagy ahogy beszélek egyáltalán nem visszhangozza Hubbardöt. Sok életnagyságúnál nagyobb, karizmatikus személyiségre gondoltam, mint pl. Orson Welles."

JoAnne Sellar: "Az embereknek le kell vonniuk a saját következtetéseiket a film ezen aspektusával kapcsolatban. Paul Thomas Andersont az érdekli, hogyan jöttek vissza a veteránok a második világháborúból. Elveszett lelkek voltak, bizonytalanok voltak a jövőjükben."

master10.jpg
master2.jpg
master6.jpg
master7.jpg
master4.jpg
master1.jpg
Címkék: képben the master

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr314709738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikodémus 2012.08.13. 22:27:22

Nem Hubbardról szól... hiszi a piszi. Nagyon izgalmasnak ígérkezik, komolyan várom ezt a filmet.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2012.08.14. 08:55:23

A mestert játszó színésznek is biztosan teljesen véletlenül van ott az a nagy szemölcs/zsírdaganat a homlokán, ami Hubbardnak is pontosan ott volt. :)
süti beállítások módosítása