Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

End of Watch 17+ előzetes

2012.08.15. 11:30 FayeFaye 2 komment

A film két Los Angeles-i rendőr - Jake Gylleenhaal és Michael Pena - egy átlagos napját meséli el, ami hamarosan határozottan rosszra fordul, amikor egy drog kartell halállistára teszi őket.

David Ayer, a film írója és rendezője eléggé otthon van a kemény és/vagy korrupt zsaruk témában, hiszen olyan forgatókönyvek fűződnek a nevéhez, mint a Training Day, S.W.A.T., The Fast and the Furious. " Jó srácok, hisznek a küldetésükben, de dörzsöltek és kemények is." - mondta az End of Watch karaktereiről - "Olyan mint egy házasság, egy házasságban nem lőnek rád. Nos, attól függ hol laksz." Ayer ezúttal a rendőr haverjai valós élményeire támaszkodott, 6 nap alatt írta a forgatókönyvet és 21 nap alatt forgatták le mindenféle improvizált, időnként a színészekre rakott kamerákkal, amitől nagyon közvetlen, híradós hangulata van. Gylleenhaal meg teljesen badass haj nélkül.

Címkék: trailer end of watch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr164712343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REACTOR · http://www.youtube.com/user/Reactor2studio 2012.08.15. 14:17:43

Remélem nem olyan lesz mint a SWAT. Az is milyen jónak indult az előzetesek alapján, aztán a végeredmény meg katasztrofális lett.
süti beállítások módosítása