Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2012.08.16. 16:32 FayeFaye 7 komment

  • Az elveszett frigyláda fosztogatói IMAX transzferben újra az amerikai mozikba kerül egy hétre az Indiana Jones tetralógia Blu-ray kiadásának alkalmából. Nolan után Steven Speilberg is IMAX rajongó lett, és  még nem dönötte el, hogy milyen technikát fog alkalmazni - IMAX, 3D, IMAX 3D - de IMAX 2D és 3D kamera teszteket is végez a következő filmjéhez, a Robocalypse-hez. Speilberg híresen kijelentette, hogy ő ki fog tartani a 35mm mellett, de a War Horse-on  kénytelen volt digitális editre átállni, mert már nincsenek szakameberek, akik ismerik a hagyományos technikákat, így a veterán rendező is kénytelen haladni a korral.
  • Stan Lee ellátogatott a Redditre egy AMA-re [ask me anything], ha valakinek van türelme végigolvasni biztos mondott érdekes dolgokat. 
  • Toby Maguire leszerződött a Z for Zachariah c. filmre, Craig Zobel rendezésében Nissar Modi feketelistás forgatókönyve alapján. A projekt egy könyv adaptáció, amiben a világ egy nukleáris rémálomban él. A háborúk a bolygó nagy részét lakhatatlanná tették, a tiszta levegő maradékát buborékokban őrzik. Egy ilyen völgyben egy tini lány egyedül tart fent egy farmot, amíg egy nap egy idegen (Maguire) érkezik. Egy tudós, akit legyengített egy szennyezett patak. Miközben a lány ápolja, felfedei a férfi sötét múltját és veszélyes ambícióit.
  • A Universal Studios tili-tolizik a filmjei bemutatóival. A nagyobb produkciók közül: a 47 Ronint Keanu Reeves főszereplésével, ami eredetileg idén került volna mozikba, áttolták jövő karácsonyra, Joseph Kosinski  Oblivion-ját pedig előrébb hozták április 26-ról április 12-re.
  • Robert Downey Jr.-nak kiment a bokája egy kaszkadőr jelenet közben így egy rövid időre felfüggesztik az Iron Man 3 forgatását.
  • J.J. Abrams szerint túl sokba kerülnek a mai hollywoodi filmek. Ez talán furcsán hangzik Mission Impossible és a Star Trek filmek rendezőjétől, de állítólag ott sem volt feneketlen a pénzes bödön, ami jót tett: "Felháborító és kínos, hogy a filmek annyiba kerülnek, amennyibe. A Star Treken és a Mission Impossible 3-4-en mindig költségvetési gondjaink voltak. De valahogy mégis mindig megoldottuk a forgatás kezdete előtt, és rájöttünk, a pénz, amit nem kapunk meg arra kényszerít, hogy újragondoljunk dolgokat, egy kihívás, hogy kreatív megoldásokat találjunk."
  • Megjelent a Mad Max: Fury Road szinopszisa, amit meg sem próbálok lefordítani: "Mad Max (Thomas Hardy) is caught up with a group of people fleeing across the Wasteland in a War Rig driven by the Imperator Furiosa (Charlize Theron). This movie is an account of the Road War which follows. It is based on the Word Burgers of the History Men and eyewitness accounts of those who survived."
  • Egy ismertető videó a Judge Dredd világáról azoknak, akik nem olvasták a képregényeket:

Címkék: mad max satöbbi iron man steven speilberg J.J. Abrams

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr834715908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2012.08.16. 20:59:28

a 47 Ronint áttolták 2013 karácsonyára, a mocsadék anyátokat férgek.

Nolan rendezhetne egy Dredd filmet, a jövő Dark Knight-ja :D

_drk 2012.08.16. 21:55:09

Igaza van JJ-nek :D
Egy látvány film 100 milliónál kezdődik.
De az még messze van a tényleg látványostól, rájön még az hogy a híresebb színészeknek nagyon sok sok millió kell. Lásd mért volt pókember reboot.

De érdekes hogy sorozatoknál meg tudják úgy csinálni hogy jó legyen,töredékéből.

FayeFaye 2012.08.16. 22:32:19

@Sanosuke: Nem aranytalan kicsit ez a foku indulat? Mit csinalsz amikor mezitlab belerugsz az agy sarkaba?

Buchek8 2012.08.16. 22:41:38

Avengers folytatás 2015 május 1 :O

countrypecos 2012.08.17. 00:50:44

@FayeFaye: Aprófát az ágyból? :D

@Sanosuke: Ezzel a 47 Roninnal nagy gebasz lehet. Ennyit tökölni vele...

Cucuminator 2012.08.17. 02:50:57

@FayeFaye: Az avatárjából ítélve megtorolja. :D

Sanosuke 2012.08.17. 06:27:40

@FayeFaye: ezért alszok a földön :D
süti beállítások módosítása