Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Impossible előzetes

2012.08.22. 10:00 FayeFaye 2 komment

A film december 21-én nyit az amerikai mozikban, és egy sírós, de végül felemelő családi filmnek ígérkezik. Igaz történeten alapul, Ewan McGregor és Naomi Watts egy házaspárt alakítanak, akik a három fiukkal Indonéziában nyaralnak, amikor elragadja őket a 2004-es szökőár. Elszakítja egymástól a családtagokat, akik kétségbeesetten próbálják újra megtalálni egymást - mert egy katasztrófa sem igazán igazi, amíg nem láttuk milyen hatással van fehér emberekre. Juan Antonio Bayona rendezőnek ez a második egész estés filmje a The Orphanage után, és az előzetes ellenére úgy tűnik a film elsősorban spanyol produkció, tehát még az is lehet, hogy nem egy Roland Emmerich féle katasztrófa film lesz, hanem egy jól felépített karakter dráma.

Címkék: trailer miújság drámaelőzetes The Impossible

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr444725413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2012.08.22. 11:19:17

"Elszakítja egymástól a családtagokat, akik kétségbeesetten próbálják újra megtalálni egymást - mert egy katasztrófa sem igazán igazi, amíg nem láttuk milyen hatással van fehér emberekre. "

Szégyellem magam de ezen felröhögtem. :)

Maga a film a trailer alapján meglepően jónak ígérkezik.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.08.22. 11:25:34

@Prof. William: Van benne igazság, inkább úgy kéne megfogalmazni, hogy "egy katasztrófából sem lehet pénzt csinálni, amíg nem láttuk milyen hatással van fehér emberekre"
Biztató, hogy spanyol film lesz egyébként, idáig tetszik
süti beállítások módosítása