Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Ted, kész, ezt fogja nézni mindenki

2012.08.23. 09:48 FayeFaye 4 komment

Ted

A nyári igazi nyertese, az R kategóriás vígjáték ami 50 millió dollárból készült és már több mint 350milliónál tart nemzetközileg, és bebizonyította, hogy igen, nincs olyan dolog, amiben Seth MacFarlane ne lenne zseniális, korunk reneszánsz embere ír, színészkedik, énekel, és most már élőszereplős filmet is rendez. Kritika itt.

Szerelem a hatodikon (Les femmes du 6eme étage)

"Jean-Louis Joubert, a középkorú bróker (Fabrice Luchini) és felesége, Suzanne (Sandrine Kiberlain) az unalmas nagypolgári mindennapokat élik a '60-as évek Párizsában. Az egyhangúságból Jean-Louist az új bejárónő, Maria (Natalia Verbeke) érkezése rázza fel: a férfi egy csapásra beleszeret a fiatal spanyol nőbe és mindent elkövet, hogy a közelében legyen. Még a hatodik emeletre is felmerészkedik, ahol Maria és a többi cseléd lakik."

Államérdekből (L'exercice de l'État)

"A közlekedési minisztert az éjszaka kellős közepén a személyi titkára ébreszti. Egy busz a vízmosásba zuhant. Oda kell utaznia, nincs más választás. Ekképp kezdődik az "állam emberének" odüsszeiája, mely egy rettentő bonyolult és ellenséges világba vezet. Őrült tempó, gyilkos hatalmi harc, káosz, gazdasági válság. Az események eszelős sorában az egyik vészhelyzetből a másikba esünk. Milyen önfeláldozást készek az emberek elfogadni? Meddig fognak tartani a megpróbáltatások egy olyan rendszerben, egy olyan államban, mely felfalja őt szolgáló gyermekeit?"

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr854727536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.23. 12:10:08

engem ez a ted valahogy annyira nem fogott meg, hogy az csak nah.

se a trailer, se amiket írtak róla.

Azt írod, hogy kritika itt, de hol??

FayeFaye 2012.08.23. 12:21:28

@doggfather: Mert akkor még nem volt belinkelve. Miután admin jogod van, főoldal nézetben is látod a még készülő cikkeket. Azt nem tudom hogy tudtál hozzászólni, amíg nem volt éles...

a8zoli 2012.08.24. 07:09:37

ted nagyon jól sikerült nem csalódtam Seth Mcfarlane ben.
úgyhogy maximális respect és 10/10.;)
süti beállítások módosítása