Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - EXPENDABLES EXPENDABLES EXPENDABLES

2012.08.30. 14:06 FayeFaye 1 komment

expandables2.jpgA feláldozhatók 2 (The Expendables)

"Úgy látszik másodjára is teljesül a gyerekkori álmom, mert ez ROHADT KEMÉNYNEK NÉZ KI!", "Nagyon várós", "Az elmúlt 10 év legjobban várt filmje nálam.", "Úristen!!!!!!!!!!! Ez kurvajó lesz!!!!!" Az olvasóink hozzászólásai alapján simán az év legjobban várt filmje, és olyan jóindulatú közönség fogadja, hogyha csak nem gyullad ki a vászon az öregfiúk kombinált férfiasságától, a film tuti siker lesz. "Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor csúnyán félremennek a dolgok, és egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek." A történet kő egyszerű, de kit érdekel a lényeg: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Bruce Willis. Végre elérkezett a várva várt pillanat, a nyár egy igazi nagy durranással ér véget.

Rómának szeretettel (To Rome with Love)

Azoknak, akik mást keresnek, mint az Expendables non-stop akció orgiája nem sok választási lehetősége van az új bemutatók közt. Egyetlen másik film érkezik a mozikba, a Woody Allen legújabb alkotása a képeslap sorozatából (Midnight in Paris, Vicky Cristina Barcelona), és a megszokott könnyed humort, középosztálybeli emberek szexuális kalandjait és nagy nevekkel teli szerplőgárdát ígéri. "Woody Allen legújabb filmje bemutat nekünk egy neves amerikai építészt, aki újraéli az ifjúságát; egy átlagos középosztálybeli rómait, aki hirtelen a város egyik legnagyobb hírességévé válik; egy fiatal vidéki párt, akik különböző romantikus afférokba bonyolódnak; és egy amerikai operarendezőt, aki egy énekesnek sem utolsó temetkezési vállalkozót szeretne feljuttatni a színpadra." Penélope Cruz, Ellen Page, Woody Allen, Jesse Eisenberg, Alec Baldwin, Roberto Benigni.

 

Címkék: néznivaló expendables 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr744741785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regggie 2012.08.31. 09:38:04

Tegnap megvolt az EXII. Szvsz még jobb, mint az első rész, nagyon eltalálták!
süti beállítások módosítása