Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Michael Keaton a Robocop-ban

2012.08.30. 11:30 FayeFaye 4 komment

michael-keaton-20051115-84405.jpg

Múlt héten hallottuk, hogy nem sikerült megállapodiuk a Robocop készítőinek Hugh Laurie-val, de most került nyilvánosságra, hogy helyette Michael Keaton fogja játszani a rosszfiút, ami egyébként is jobb választás, és jó hír, hogy hosszú idő után megint láthatjuk a színészt. Keaton az Omni Corp igazgatóját fogja játszani, aki kíborggá alakítja Alex Murphy detroiti rendőrt a saját sötét céljai érdekében. Keaton egy ígéretes szereplőgárdához csatlakozik: Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jennifer Ehle, Jackie Earle Haley, Jay Baruchel, Michael K. Williams, Marianne Jean-Baptiste, és a főszerepben Joel Kinnaman.

Címkék: szereposztás miújság robocop

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964741326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.08.30. 12:31:02

Lassan túl sokan lesznek ebben a filmben, nem???

Nemhogy másfél két óra, de 3 is kevés ennyi ember (normális) szerepeltetéséhez.

Blake007 2012.08.30. 19:30:27

Hát inkább ilyen neveket lássunk egy filmben, mint nevenincs szélhámosokat.

Lefetyke 2012.08.30. 23:37:14

Verhoven minden zseniális alkotását újrázni kell?
A Robocop történet sose tartozott a kedvenceim közé, de belevésődött az emlékezetemre egy életre, amikor a film elején merő szadizmusból cafatokra lövik a főhőst. Egyből tudtam, hogy ebben a filmben nem lesz szarozás.

Pont úgy, ahogyan az Emlékmás, vagy a Csillagközi Invázió is már az első perceitől kezdve beleszippant egy másmilyen, durva világba. Vagy éppen az Elemi ösztön.

Nem örülök neki, hogy ezekből reboot készül. Egyszerűen, ha nem Verhoven rendezi, akkor az már valami más, és borítékolt csalódás, hiszen azt a hangulatot várod, amit más úgyse teremt meg.

nemecsek ernő áruló 2012.08.31. 07:37:46

Addig, amíg nem jelentik be, hogy a forgatókönyvhöz köze van Frank Millernek, aki írt pár jó robotzsaru sztorit, és addig magam részéről ezt a filmet a borítékoltan szar kategóriába pakoltam. És minimum R legyen, ha megjátszák, hogy Robotzsarut PG-13-mal adják le, remélem, olyat buknak vele, hogy a lökéshullámot még itt is érezni fogjuk.
süti beállítások módosítása