Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Sapphires előzetes

2012.08.31. 10:00 FayeFaye Szólj hozzá!

Az előzetes alapján egy igazi feel good mozinak ígérkezik, egy ausztrál Dreamgirls humorral, és Chris O'Dowd (IT Crowd) miatt eleve nézős. A Weinstein Company Cannes-ban megvette a filmet és jelenleg fesztiválokon játszák, de amerikai színészek nélkül nem valószínű, hogy eljut a multiplexekbe.

"1968. megváltoztatta a világot. És négy őslakos ausztrál nővérnek egy eldugott misszionárius telepről ez az év, ami megváltoztatta az életüket. Világszerte tüntetések és lázongások folynak az utcákon. Az őslakos ausztrálok végre megkapták a szavazati jogot. Drogok és egy brutális kivégzés. És ott volt Vietnám. A nővéreket - Cynthia, Gail, Julie és Kay - felfedezi Dave, egy tehetségkutató, akinek nincs ritmusérzéke, de mindent tud a soul zenéről. Dave emgszerzi a nővérek első igazi turnéját, és Vietnámba repíti őket, hogy szórakoztassák az amerikai katonákat. The Sapphires igaz történeten alapul, és a ifjú energia, a család és a zene ünneplése."

The_Sapphires_poster.jpg

Címkék: trailer miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr224742986

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.31. 10:15:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása