Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A hét indie előzetesei

2012.09.01. 10:00 FayeFaye 2 komment

The Company You Keep

Robert Redford rendezése egy klasszikus thrillernek tűnik. A hetvenes években egy Weather Underground nevű csoport terrorcselekményeket hajtott végre Amrika területén. A legtöbbjük eltűnt, míg harminc évvel később letartóztatják az egyik volt tagot (Susan Sarandon), és egy fiatal újságíró (Shia LaBeouf) eltökéli, hogy egy másik volt tagot (Robert Redford) is kirángatja a napvilágra. A filmet már a bemutatója előtt megvették terjesztésre, jó eséllyel magyar mozikba is el fog jutni. 

The Road

 

Stories We Tell


Sarah Polley-t talán a legtöbben a Váratlan utazás TV sorozat gyerek sztárjaként ismerik. Pár éve láttuk a Splice c. filmben játszani, de Polley egyre inkább a rendezéseivel hívja fel magára a figyelmet. A 2006-os Away from Her egy érzékeny és szívbemarkoló tanulmány volt az öregedésről, egy élettárs elvesztéséről egy nagyon fiatal rendezőnőtől. Idén Polley egy dokumentumfilmmel jelentkezett a Velencei filmfesztiválon, ami a saját családjának történetét meséli el. A Guardian 5/5 csillagot adott rá, és így rta le: "egy házasság portréja hihetetlen gazdagsággal, érzékenységgel és érzelmi komplexitással".

The Iceman

Michael Shannont a Gengszterkorzóbol ismerhetjük, ahol az ösztönei és a keresztény skrupulsai között örlődő FBI ügynököt alakítja. Az Iceman c. valós történet ihlette filmben egy bérgyilkost játszik, aki száz embert végzett ki a több évtizedes karrierje alatt, miközben mindezt sikerült titokban tartani a családja előtt.

Sightseers

A Sightseers az a fajta fekete angol humor, amiben teljes természetességgel történnek teljesen abszurd dolgok. Egy fiatal pár egy lakókocsis nyaraláson van Yorkshire-ben, aztán elkezdenek kinyírni mindenkit, aki idegesíti őket.

Címkék: trailer miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr184744301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ElPadre 2012.09.02. 11:07:03

na, konkrétan a sightseers-t látni akarom MOST. :)

Doro_ 2012.09.03. 12:38:18

Nagyon szép felhozatal. 5-ből 3 kifejezetten várós :)
süti beállítások módosítása