Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Henry Cavill a Szupermanről

2012.09.03. 22:06 ForgerON 3 komment

Jövőre lesz látható a Zack Snyder féle Szuperman film. A DC egyik legmeghatározóbb karakterét Henry Cavill formálja meg. Cavill szerint a szuperhőst egy modernizált, realisztikus, ám egyedi formában ábrázolják, törekedve arra, hogy könnyen azonosítható legyen. Elmondása alapján hatalmas nyomás nehezedik rá, viszont nem hagyja, hogy maga alá gyűrje, és befolyásolja a teljesítményét. Egy csodálatos lehetőséget kapott, s szeretne tökéletesen összpontosítani, hogy Szupermanként igazságot szolgáltasson.

Cavill mellett olyan nevek tűnnek még fel a filmben, mint Kevin Costner, Laurence Fishburne, Amy Adams, Russell Crowe, Michael Shannon, vagy Diana Lane.

superman logo.jpg

Címkék: dc miújság képregényből film man of steel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr374753472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2012.09.03. 22:30:04

Most, hogy A Sötét Lovag Trilógia lezárult, ennek a filmnek fogok a leginkább drukkolni ezentúl.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.04. 08:04:47

@L'Angelus: én is remélem, hogy jó lesz, csípem Cavillt.

BuB 2012.09.04. 09:01:01

Jajhaj... na ettől a mondattól én most kicsit tartok... kicsit úgy hangzik, mintha ebbe se illene majd bele a Jla megmozdulás...
süti beállítások módosítása