Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ha nem zavar a reklám!

2012.09.06. 08:00 doggfather 3 komment

Viasat 3 21:20 Ocean's Eleven-Tripla vagy semmi.

images_1.jpg 1960-ban Frank Sinatra csinált egy filmet Dicső tizenegy címmel, ami 2001-ben megérett a feldolgozásra. A Traffic, az Erin Brockovich, filmek rendezője, Steven Soderbergh indította útjára, és akkora siker lett, hogy két folytatást ért még meg ezután.

A filmben Danny Ocean (Georga Clooney) egy tolvaj, de nem a szomszédba betörő két aranyláncot elcsenő tolvaj, hanem egy nagystílű csapatban játszó mestertolvaj aki az akcióba annyi pénzt fektet, ami egy piti pályatársának évekig elég lenne. Személyes indíttatásból egyszerre három kaszinót szeretne kirabolni Las Vegasban egy éjszaka alatt. A főbb szerepekben látható még Julia Roberts, Andy Garcia, Brad Pitt, Matt Damon, Casey Affleck.

Ítélet:

A parádés szereposztás miatt már érdemes megnézni, bár nem kap mindenki egyenlő játékidőt (nem is kaphatna), mégis megvan mindenkinek a maga pillanata.

Címkék: tv ajánló akció miújság néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr134749231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thresher 2012.09.06. 08:29:41

Julia Roberts olyan mint Nicolas Cage: tökmindegy milyen filmben szerepel, az a film már el van baszva.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2012.09.06. 09:28:06

@doggfather
A kedvemért majd less bele az m1-en induló Sikersorozat c. alkotás 1. részébe. Remélem, a szinkron nem fogja hazavágni a minőséget, na meg Joey vége megint jó!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.06. 09:43:21

@Prolihisztor: láttam az első évadot, aranyos sorozat, de smemi xtra.
süti beállítások módosítása