Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Bay előzetes

2012.09.06. 12:00 ForgerON 1 komment

Elszabadul a káosz Maryland közelében. A zűrzavart a vízből érkező parazitaszerű létformák okozzák, amik más élőlényekbe, így az emberekbe is befészkelik magukat, majd okoznak elváltozásokat a szervezetben. Barry Levinson rendező found-footage stílussal próbál meg dokumentumfilm jelleget kölcsönözni a produkciónak. Itt aztán van minden; paraziták, vírus, megspékelve zombikkal.

the_bay.jpg

Címkék: trailer thriller miújság the bay

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr534757762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doro_ 2012.09.06. 13:35:01

Hoppá. Fertőzős-zombis csak ezúttal más a fertő forrása?

Egyébként sosem értettem az amerikai filmekben ezeket a bamba 911-es bejelentéseket. Miért nem mondja a segélykérő rögtön, hogy mi a baj és, h hová jöjjenek segíteni a zsaruk, miért kell 25x rákérdeznia diszpécsernek? Ezek az amcsik olyan idegesítőek. ("Segítség van vki a házban. Hová fussak, hát az emeletre...")
süti beállítások módosítása