Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gambit remake

2012.09.07. 11:00 ForgerON 1 komment

gambit.jpgA Coen tesók néhány éve az 1966-os Gambit filmet vetették papírra a saját szájuk íze szerint, amiről köztudott, hogy koránt sem átlagos. Ez önmagában még nem érdekes, viszont az a tény, hogy a scirpt megrendelésre készült, s nem ők vezénylik le a filmet, az már meglepő. A rendezői teendőket Michael Hoffman látja el. A történet eltér a '66-os eredetitől; az angol kurátor Harry Dean (Colin Firth) megpróbál eladni egy hamis Monet festményt a tehetős műgyüjtőnek, Lionel Shabandar-nak (Alan Rickman). Harry segítője a texasi származású rodeós lány PJ Puznowski (Cameron Diaz).

Két poszter érkezett a filmhez:

gambit_1.jpg 

gambit_2.jpg

Hat másodperces részlet a filmből:

Címkék: remake képben jelenet poszter miújság gambit coen brothers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr424759831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2012.09.07. 11:10:24

Szuperül néz ki, nem hallottam róla, sem a remake-ről sem az eredetiről, de nagyon jó mindkét színész és imádom a con filmeket. Nem is baj, hogy nem Coenék rendezik, a vígjátékaik sosem fogadják olyan jól, mint a drámai filmjeiket, ami kár, mert nagyon jó párbeszédeket írnak.
süti beállítások módosítása