Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eheti pasi: Tom Hardy

2012.09.12. 16:00 Elanor_ 12 komment


Egy új rovat jelentkezik, főként csajoknak. Minden héten megnézzük, hogy az adott premierfilmek közül melyik színészre érdemes a széles vászonra is jegyet váltani. Ehéten a Fékezhetetlent ajánljuk (csütörtöktől a mozikban!), ahol Tom Hardyba lehet a vászonról beleszeretni... csak, ha még eddig nem történt meg. :)


A továbblépés a rajongóknak javasolt. Mi szóltunk...




A Londonban született Tom Hardy A-listás sztárhoz képest szemtelenül fiatal, 35 éves, és valahogy annyira nyilvánvaló, hogy a srác karrierjének a java még csak most kezdődik.

Én a RocknRollában figyeltem fel rá (milyen meglepő, hogy Handsome Bobot játszotta), pedig addigra már huszonakárhány filmben és számos sorozatepizódban szerepelt.

A Bronsonban, a 2009-es Üvöltő szelekben, az Eredetben, a Harcosban, a Suszter, szabó, baka, kémben, a Sötét lovag – felemelkedésben már feledhetetlen (fő)szerepeket kapott.

Ő az, akiben izzik a nyers brutalitás, ugyanakkor az intellektusa is vitathatatlan.

Nem egy üres fejű szépfiú: amikor elmereng, szinte magunk előtt látjuk, mennyi minden lehet már fiatal kora ellenére a háta mögött.

És, hogy előtte mi van? Hardyra minden jel szerint csodás jövő vár, annál is inkább, mert a maga poklát már huszonévesen megjárta (azóta karitatív tevékenységekben is részt vesz), így remélhetőleg a Hollywoodban szokásos-kötelező balhék, az alkohol és a drogok már nem térítik rossz útra.

Tríviák:

178 centiméter magas.

Személyes hősének, legnagyobb példaképének Gary Oldmant tartja, akivel már három filmben is együtt dolgozhatott.

Túl van egy nagyon korai házasságon, és gyermeke is van már (Louis idén négy éves), az előző barátnőjétől.

Ő az egyetlen, aki két legendás franchise-ban, Star Trek – Nemezisben és a legújabb Batman-filmben is gonoszt játszott.

A huszas évei elején modellkedett, még egy versenyt is megnyert.

Több, mint 10 tetkója van, az elsőt 15 évesen varratta magára.

A fogsorának külön rajongói klubja van a Facebookon (fiatalabb korában csacskák voltak, meg kellett csináltatnia, hogy igazi hollywoodi mosolya legyen).

És akkor "néhány" kép és videó, kedvcsinálónak.

TomHardyMaxBandeau.jpg
x
t8.jpg t7.jpg t5.jpg
x
tomhardy2.jpg
x
t11.jpg t12.jpg t10.jpg
x
4.png
x
t9.jpg t6.jpg t3.jpg
x
leo-dicaprio-and-tom-hardy-lakers.jpg
x
this-means-war-movie.jpg
x
means_war.jpg
x
th.jpg
x
tom-hardy-warrior-still-18.jpg
x
tom-hardy-warrior-still-20.jpg
x
619110954.jpg
x
old.jpg
x
old2.jpg
x
tomhardy.jpg


Itt épp azt mondja franciául, hogy nem akar franciául beszélni. :)



Itt megnyert egy modellversenyt:



Így készül a kemény szerepekre:

Itt borzasztó minőségben, de a kisfiának rap-pel:

Az Üvöltő szelekben játszott együtt jelenlegi menyasszonyával:

Végül pedig egy egyveleg videó:

Címkék: tom hardy csajos poszt heti pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr514759991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2012.09.12. 16:08:35

Imádom! (Most néztem, hogy pont ma adja a Pro4 a Bronsont, szóval aki még nem látta és van ilyen csatornája, felkészülhet.)

Maya-- 2012.09.12. 17:42:11

na na..ezt mar szeretem :), nem erdekeltek az eddig megjelent csajos dolgok, kimeletlenul direkt vagyok e temat illetoen. de ezt a pasis rovatot nagyon fogom sasolni. es termeszetesen kommentelni. Tom Hardy-t kurvajo pasinak tartom, viszont most jutott szembe, hogy nem lattam mint Heathcliff es ezt surgosen potolnom kell!

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.09.12. 18:52:17

Ugyan nem vagyok csaj (sem meleg), de Tom Hardy nekem is nagy kedvencem, hozzáteszem, nem is a félmeztelen képei miatt tartom nagyra, hanem az alakításai miatt, Gosling és Fassbender mellett az egyik legnagyobb ígéret.

Egyébként az esélyegyenlőség jegyében lehetne ilyen rovatot indítani csajokkal is ;) (Mila Kunis pl.)

Elanor_ 2012.09.12. 19:04:41

@danialves: szívesen indítunk, csak be kell valakinek a szerkesztőségből vállalnia, mert nekem egyelőre ennyire van kapacitásom. :)
meg aztán, prioritás is volt, hogy próbáljuk meg a női olvasókat elérni, mert a felmérésünk szerint iszonyúan kevesen vannak. :)

FayeFaye 2012.09.12. 19:36:19

@danialves: Az a rovat amiről te beszélsz a blog összes többi része. A színésznők fizikai attribútumairól minden bíztatás nélkül is kitérnek a kommentelők - miután majdnem mindegyik férfi - épp az esélyegyenlőség kedvéért kell egy hely, ahol végre a lányok is lehetnek kötetlenül szexisták.:P

O86 2012.09.12. 19:55:01

Nekem a Kémes hármasban tetszett meg Tom Hardy. Igazából az új Batman-t is csak miatta néztem meg.

Cucuminator 2012.09.12. 23:17:41

Ilyen alacsony? Azt hittem magasabb. :D Azt hittem a címből ítélve, hogy valami bulvár, szar poszt lesz, pedig vannak számomra is érdekes infók róla.
@Elanor_: A rovatot nem lehetne átnevezni "Eheti gentleman"-re vagy valami hasonlóra? Kicsit szarul éreztem magam amikor rákattintottam a tovább gombra. :D

A nép fia 2012.09.13. 01:40:30

A Batman 3-at csak eredeti hanggal nézzétek. Hardy (Bane) van olyan jó, mint Joker volt. Mivel a szája nem látszik, és mimikája sincs, a szemével és a hanglejtésével MINDENT elárul! Eszméletlen!

TomPowell25 2012.09.13. 08:42:39

Hardy-t én is bírom, tényleg eszméletlenül tehetséges a srác. Csak pár hónapja esett le, hogy anno a Star Trek-ben ő játszotta a főgonoszt, és már akkor magával ragadó volt a játéka (mondjuk az antagonista szerepekkel amúgy is elfogult vagyok, pláne, ha jól adják elő). És van egy sokak számára kiábrándító adat, miszerint Mr. Hardy fiatalabb éveiben nem csak a lányok társaságát kereste (erről ő maga vallott).

Rebelde 2012.09.16. 20:57:57

valahogy volt egy érzésem, hogy mind a két felén keni a kenyeret, de hát egy klasszikus " ...hollywoodban mindenki homár..." :D

nekem bumburnyák:D

nyílméregbéka 2012.09.17. 19:25:15

@TomPowell25: nem lehet, hogy ezt a biszex dolgot csak poénból mondta?

Én ezt a srácot nagyon bírom. Először az Eredetben láttam. Később hallottam, hogy majd ő lesz a nagy, ijesztő gonosz az utolsó Batmanben, és enyhén szólva röhögtem ezen az ötleten. Aztán mikor a moziban megláttam Bane-ként, sírva fakadtam, lefostam a bokámat, és anyámat szólongatva akartam kiszaladni a nézőtérről.
Ezután azonnal beszereztem a Warriort, aztán mazochizmusból a Kémes hármast, mert az marha szar film volt, de Hardy nagyon aranyos volt benne (= NEM hittem el, hogy ő volt Bane is) - szóval innentől kedvenc a srác! :-)))
süti beállítások módosítása