Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új Rontó Ralph előzetes

2012.09.13. 08:30 FayeFaye 5 komment

Rontó Ralph rosszfiú egy 8 bites játékgépben, aki nem akar már rossz lenni, ezért elhagyja a játékát, hogy végre hős lehessen. Aranyosnak tűnik sok bennfentes gamer viccel, de nem igazán tiszta kinek szól ez a rajzfilm. Van valaki 30 alatt, aki még tudja, mi egy árkád játék? Még a zene is retro. És felnőttek vajon beülnek rá csak a videojátékos utalások miatt? A színészek sem A-listások:  John C. Reilly (Step brothers)Sarah Silverman, aki igencsak korhatáros stand up komikus és Jane Lynch (Glee). A Disney saját produkciója november 1-én érkezik a magyar mozikba.

060612-wreck-it-ralph.jpg

Címkék: trailer animáció miújság wreck it ralph

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr484773676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.09.13. 10:34:01

Azért nem csak arcade poénok voltak a trailerben, ellőttek jópár mostanira is egy-egy beszólást :D Amúgy sok embert ismerek, aki korombeli és ismeri az arcade játékokat, szóval... Bár a film elég kétes, nem tudom, hogy fog-e hozni elég pénzt.

FayeFaye 2012.09.13. 10:43:48

@Shyllard: Nem tudom, mi a korodbeli.:) Gondolom huszonevesek? Valoszinuleg ok sem a fo celkozonseg. Egyebkent rakarestem az arkad jatekre, mert tudtam, igy hivjak-e magyarul, es az egyik elso talalat ez volt: Olvastam valamirol, hogy ugy nez ki mint egy arkad jatek. Mi az az arkad jatek? :)

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.09.13. 11:35:36

Olyan játék, amiben lineárisan haladsz előre, szűkölködik a választható útirányokban. Olyan egysíkú, csak mész előre és hentelsz, vagy éppen ami az aktuális feladat.

FayeFaye 2012.09.13. 12:10:43

@ForgerON: jol elirtam, azt akartam mondani hg rakerestem, mert nem tudtam, igy hivjak-e magyarul. A kerdes egy idezet, nem en kerdeztem. En meg jatszottam Time Crisist.:)

walter sobchak 2012.09.13. 12:50:02

Magyarországon az én korosztályom (25 év körüliek) még vastagon ismeri az arcade-eket, mert mi ebből a szempontból kb egy évtizedet lemaradtunk (vagy csak lusták voltak a játékgépeket lecserélni :D), de az igaz hogy a mostani 10-12 évesek, akik 2000 után születtek, már max hallomásból ismerhetik őket. Ez a Wreck-it Ralph viccesnek és jónak ígérkezik, de semmi extra, szerintem kb ugyanott lesz mint a Bolt, vagy az Aranyhaj... Abban igaza van a posztnak, hogy sem a "felnőttek" sem a kicsik körében nincs olyan nagy tömb, akire biztosan lehetne számítani, hogy érteni fogja a poénokat. Tartok tőle, hogy a kasszáknál ha nem is bukik, de nem robbant nagyot.
süti beállítások módosítása