Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Texas Chainsaw 3D előzetes

2012.09.14. 09:30 BeniMan 2 komment

texas_chainsaw_massacre_poster_3d-thumb-550x382-99546.jpg

Bőrpofát is elérte a 3D, a legújabb láncfűrészes mészárlás már 3D-ben kerül a mozikba, az előzetese ma jött ki. Az alkotók állítólag nagyon ügyeltek arra hogy méltó folytatást tegyenek le az asztalra. A film az 1974-es klasszikus, A texasi láncfűrészes mészárlás közvetlen folytatása. Olyannyira folytatásról van szó, hogy a fonalat onnan veszi fel, ahol Tobe Hooper klasszikus befejeződött annak idején. Persze ettől még az új film nagy része nem a hetvenes években, hanem a mában fog játszódni. A történet a szokásos horror klisé. Néhány amőba értelmi szintjén álló fiatal betéved egy elhagyott házba, aztán egyenként véres kínhalált halnak... Január 13-án érkezik a mozikba a film, a főbb szerepekben Alexandra Daddario , Keram Malicki-Sánchez , Tania Raymonde , Scott Eastwood , Bill Moseley , Richard Riehle , Shaun Sipos , Thom Barry.


Címkék: horror trailer teaser horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr104776276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

speedle 2012.09.14. 13:06:24

"A történet a szokásos horror klisé. Néhány amőba értelmi szintjén álló fiatal betéved egy elhagyott házba, aztán egyenként véres kínhalált halnak..."

:D ez kb az összes slasher film tartalma :D

Rolee83 2012.09.14. 13:18:27

A régi film folytatása lesz? Én meg azt hittem a két legutóbbi folytatása és így akkor összeállt volna egy új trilógia! Faszért kell össze vissza ugrálni az epizódok közt!
süti beállítások módosítása