Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Indie előzetesek

2012.09.15. 10:00 FayeFaye Szólj hozzá!

The Place Beyond the Pines

Luke (Ryan Gosling)motorbicikli versenyző, aki bankrablásba kezd, hogy el tudja tartani az újszülött fiát. De amikor megyűlik a baja egy kezdő rendőrrel (Bradley Cooper), az erőszakos konfrontációjuk egy többgenerációs ellenségeskedéssé fajul. Derek Cianfrance (Blue Valentine) rendező új filmje.

The-Place-Beyond-the-Pines-1-550x366.jpg

A Late Quartet

Yaron Zilberman rendező látványos szereplőgárdát vonultat fel: Philip Seymour Hoffman, Catherine Keener, Christopher Walken és Imogen Poots.Walken egy csellista egy kamara zenekarban, akit Parkinson-kórral diagnosztizálnak, és az zenekar 25. évfordulós előadását egy búcsúkoncertnek szánja. De a zenekar jövőjének bizontalansága előhozza az elfolyott érzelmeket, a rivalizáló egókat és a megzabolázhatatlan szenvedélyt.

How to make money selling drugs

Matthew Cooke első egésztesés dokumentumfilmje az amerikai dorgkereskedelembe nyújt bepillantást. De nem úgy, mint egy unalmas közérdekű hirdetés: a drogkereskedelmet egy virágzó iparégnak tűnteti fel, és az előzetes olyan, mint egy fejvadász videó egy nemzetközi vállalathoz? Nincs munkád? Hajléktalan vagy? Mi hat számjegyű kezdőfizetést biztosítunk! Itt van David Simon, ő csak tudja, ő írta a Drótót.

Gayby


Matt és Jenn legjobb barátok egyetem óta és mindketten ugyanazzal a problémával küzdenek: nem tudnak egy rendes pasit találni New Yorkban. Elhatározzák, hogy megpróbálnak együtt babát csinálni, a régimódi módszerrel. A történet nem túl eredeti, de vicces és aranyos filmnek tűnik.

Címkék: indie trailer miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr764768035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása