Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ha nem zavar a reklám!

2012.09.18. 08:00 doggfather 1 komment

filmdroid_tv_ajanlo_final_200.png

Film+2, 21:00 Levelek Imo Dzsimáról

letters-from-iwo-jima-.jpg2006-os Clint Eastwood rendezte film, amelynek külön érdekessége, hogy egyszerre készült a Dicsőség zászlajával. A II. világháború ugyanazt a pillanatát mutatják be, ez a film a japánok, míg a másik az amerikaiak szemszögéből. Főszereplője Ken Watanabe, aki a film alapjául szolgáló könyvet író Kuribajasi Tadamicsi tábornokot alakítja. 4 Oscar jelölése volt, rendezésért és filmért is, de végül a legjobb hangvágásért díjat kapta meg.

Imdb: 8.0

Roten Tomatoes. 91%

Ítélet:

Bár ez csak személyes, de szerintem a két film közül ez a jobb, mindenképpen csak ajánlani tudom.

Címkék: tv ajánló néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr184782777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spotty 2012.09.18. 14:26:24

Ez az új kis minisorozat? fon.gs/filmszeretok Bírom a csajt benne! A Filmmúzeum helyén most a Filmmánia és a Filmcafé indult. Gondoltam megnézem, egyáltalán nekem volt-e ilyen csatornám :D ..és úgy tűnik igen, mert van helyette ez az új :)
süti beállítások módosítása