Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hitchcock a vásznon és képernyőn

2012.09.21. 15:00 FayeFaye 3 komment

Jelenleg két életrajzi filmet is forgatnak Hitchcockról, az egyik egy HBO produkció, The girl, amelyben Toby Jones játsza a kultikus rendezőt és a Madarak forgatása áll a középpontban.

A másik filmben Anthony Hopkins lesz Hitchcock, és szimplán Hitchcock a címe. A történet a Psycho forgatása körül forog, és nagyjából Stephen Rebello Alfred Hitchcock and the Making of Psycho c. könyvének adaptációja. Ez utóbbihoz érkezett ez a teaser poszter, ami valahogy sem Hitchockra, sem Anthony Hopkinsra nem hasonlít...

És az HBO The girl teasere, amit október 20-án fognak bemutatni:

Címkék: poszter miújság hitchcock the girl

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr874793039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reg5 2012.09.21. 17:01:25

Sztem az Anthony Hopkins-os hasonlít, a Th Girl--ös viszont tényleg "ezmiez" kategória...

h82h 2012.09.22. 16:54:10

a két főszereplő versenghetne a ki hasonlít kevésbé hitchcockra címért, bár mondjuk ha valaki nem kezdi el keresgélni az eltéréseket az eredetitől, valszeg át fog jönni a hitchcock feeling.
süti beállítások módosítása